TENTANG DIRI AKU DAN CITA CITA AKu




Aku biya umur 17 tahun lahir dekat wilayah persekutuan Labuan..
Family aku banyak merantau ,kadang2 dalam 3 tahun 2 kali pindah
Biaselah mak ayah aku navy tolah sebabnya..sekolah pun sama jugak
Kejab kejab tukar..hehehe tapi tak pe aku suka.aku nie suka bersukan daripada belajar
Dari umur aku 9 tahun lagi aku tah aktif sukan..sukan yang paling aku gemar sekali OLAHRAGA.
BOLA BALING.DAN BOLA JARING ketiga.tiga sukan nie,aku penah mewakili daerah..
Daerah je bukan negeri..impian aku nak sampai jadi atlet MALYSIA.tapi bila umur aku 16tahun aku dapat mewakili negeri PERAK DARUL RIDZUAN dalam permainan BOLA BALING.
BEtapa gembiranya hati aku ,dapat jugak aku jadi wakil perak..
ALhamDULILLAH aku bersyukur sangat dan yang paling gembira jugak
Negeri perak dinobatkan sebagai pemenang keseluruhan..l18 johan
Dan p18 jugak johan…tengok laah atlet perak hebat hebat belaka…
Syukur pada tuhan..tapi pada tahun nie aku tak dapat nak jadi wakil peak
Mungkin aku pretasi aku menurun ,aku tak dapat ,aku sedih sangat ,,…
Walaupun aku tak dapat aku doakan kejayaan kawan2 aku yang pergi
Berjuang untuk mempertahankan kejuaraan yang kami pegang
Pada tahun lepas…aku happy lagi  p18 perak dinobatkan sebagai johan…
Happy dengar berita nie….apaapa pun syabas ye TO PLAYER PERAK..
KORANG YANG TERBAIK….SAYANG KORANG

ABOUT MY BESTFRIENDS




Aku mempunyai 3orang sahabat yang baik.bagi aku diorang nie yang terbaik lah
Nama diorang HANIEM ALFIE,FATIN AFIFAH dan SITI SHAKONAH…HANIEM ALFIE
Aku suka kawan dengan dia sebab dia nie pemurah,kalau ajak dia pergi MCD
Dia yang selalu belanje kami..hahha baik kan dia ..FATIN AFIFAH pulak aku suka kawan
Dengan dia sebab dia comel,ceria.PALING BESE DIA NI budak HOT bola baling DAERAH MANJUNG
Hhahhah(btw aku tak memilih kawan) SITI SHAKONAH pulak budak paling comel aku penah tengok..
Korang nak tahu kenapa aku suka tengok dia??jengjeng aku suka gigi dia.hahha memeng pelek
Tapi bendanya kenyataan …diorang yang terbaik lah..dan SITI SHAKONAH jugak adalah edola
BOLA BALING aku..aku satu team dengan diorang…yang paling power sekali bila dia shoot
Pehhhh!!!terbaik lah…hebat sekali .hahha….to lah kawan baik aku dan edola aku…
Thanks sudi jadi bff aku … sayang korang lebih

kawan yang selalu bersama aku...

The Storyteller

dia haniem alfie dia nie sengal..tapi dia handsome

She Was Taken By Me !

dia pulak fatin afifah budak hot handball
manjung...comelkan dia niee....



dia siti shakonah budak handball yang paling hot
kat manjung....hehehhe sooo cccuuuttteee



boleh aku cabe buat macam nie tak?
siapa boleh ajar..tolong leee

hujudnya aku ni bumi ini

dilahirkan di WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN ..
diberi nama SALBIYAH SAMSUDDIN
mempunyai 6 orang adik beradik...
anak ke-5...sekarang umur aku 17 tahun ...
menetap di PERAK DARUL DIDZUAN..
tak ada apa yang nak diceritakan tentang diri aku..
hanyalah budak biase yang baru nak kenal erti kehidupan

ulang tahun yang ke>17

haha...happynya ble lepak ngan diorang
diorang spoting,bnyak  ckp bt lawak
bnyk lg lah....tapi diorang nie cm over je....
over2 diorang kwan aku jgk ..hehhehe

skrng dh msk thun baru
so azam dan tekat untuk blajar tu
semakin kuat dlm diri aku
tak lama lg ULANG TAHUN AKU YANG
KE 17 TAHUN..maknanya aku dah meningkat dewasa
sama cam orang lain

tahun ni aku SPM.
aku kana betul2 bersedia
tpi aku nk fokas jgk pada
aku pnya sukan..
mukin skun blh bawak aku lebih jauh

persahabatan terjalin

miss you rriends